Qui som


L'Assemblea Nacional Catalana és una organització associativa, unitària i transversal que treballa per aconseguir la independència de Catalunya. Està formada per catalans i catalanes convençuts que l'única manera de sobreviure com a poble és aconseguir un estat propi com el que tenen les altres nacions del món.

Té un full de ruta que ens marca el camí i una estratègia que ens servirà per eixamplar la base social de l'independentisme, convencerem els que encara no s'han sumat al projecte amb arguments clars i senzills.

Està arrelada al territori a través d'assemblees territorials i treballarem amb les institucions, com els ajuntaments que s'estan adherint a l'Associació de Municipis per la Independència, i amb les entitats i organitzacions de la societat civil per aconseguir la independència l'any 2014, per vies democràtiques i pacífiques.

L'ANC de Premià de Dalt està formada per persones del poble que son membres de l'ANC o col·laboradores o simpatitzants. Treballem per estendre l'estratègia de l'ANC, incrementar la implicació d'altres entitats i institucions i eixamplar al nostre poble la base social favorable a l'estat propi.

Ens reunim quinzenalment, a més de les trobades necessàries per dur a terme les activitats que realitzem. Vine i suma't amb nosaltres a l'Assemblea Nacional Catalana. Inscriu-te a la pàgina de l'ANC i ens posarem en contacte amb tu.